Okulumuz eTwinning Ulusal Kalite Etiketi Aldı

Okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.

2009 Yılından itibaren Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün bünyesinde  kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülmekte olan eTwinning Faaliyeti, Avrupa'da okulların internet ortamında proje ortaklıkları kurması, öğretmen eğitiminin yaygınlaştırılması, öğretmenler arası yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin paylaşılması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılması amaçlarını taşımaktadır.

Bu kapsamda okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Okul Müdürümüz Ruhi YAZAR, 2022 ve 2023 yıllarında "MATHMODELL PROJESİ" ile başarılı çalışmalara imza atan okulumuz Sınıf Öğretmeni  Sevgi DEMİR'i çalışmalarından dolayı tebrik etti.

02-01-2024

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:51 - Görüntülenme: 103