Mrt

Okulumuzda İncirliova Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize ağız ve diş sağılı konusunda ve sağlıklı beslenme konusunda eğitim verildi.

Mrt

I. Dünya Savaşı sırasında 1915–1916 yıllarında Gelibolu Yarımadası’nda Osmanlı İmparatorluğu ile İtilaf Devletleri arasında yapılan deniz ve kara muharebelerine Çanakkale Savaşı denir. Bu savaş 1. Dünya Savaşı’nın en önemli dönüm noktalarından biridir. Çanakkale Zaferi ile sonuçlanmıştır.

Şbt

Bu başarı diğer sporcu adaylarına örnek olacak.

İSTİKLAL MARŞININ KABULÜ 12 MART 1921

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde sabaha karşı 04.17'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli yıkıcı deprem tam 11 ilde can kaybına neden oldu. Yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremde yakınlarını kaybedenler ve deprem şehirleri felaketin 1. yıl dönümünde unutulmuyor.

Ock

11 Eylül 2023'de başlayan okullar bugün 15 gün sürecek sömestr tatiline girdi.

Ock

Bayrak törenimizde şehitlerimizi unutmadık.

Ock

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Sevgi DEMİR, ödüllendirildi.

Ock

Okulumuz eTwinning Okulu olmaya ve Avrupa/Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.