2-A SINIFIMIZ

Sınıfımızda 1 bilgisayar, 1 etkileşimli tahta mevcuttur. Eğitim öğretimde bu teknolojik cihazlardan sürekli yararlanılmaktadır. Sınıf kitaplığımız öğrencilerin seviyelerine uygun olarak zenginleştirilmiştir. Sınıfımızda kitap okumaya önem verilmektedir. Sınıfımızda karşılıklı sevgi saygı prensibine dayalı, öğrenci merkezli ders işlenmektedir. Ayrıca sınıfımız Avrupa Eğitim Ağı tarafından düzenlen ve bakanlığımızn desteklediği FCL proje sınıfı olup Türkiyedeki 17 sınıftan bir tanesidir. 6 Etkinlik alanı olan sınıfımızda eğitim teknolojileri açısından zengin olup, ahşap atölyesi, müzik atölyesi, Deney alanı var olup, ingilizce, robotik kodlama, zeka oyunları ve işaret dili kursu verilmektedir.

Yayın: 03.01.2013 - Güncelleme: 04.07.2023 13:34 - Görüntülenme: 12896